Jäsentapahtumat

Nyt risteillään!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan keväisestä meri-ilmasta, suojainalan uusista tuulista sekä ihmisten tapaamisesta ja verkostoitumisesta kasvokkain. 

STYL ry järjestää perinteisen kevätkoulutuksen Viking Gabriellalla 18.-20. toukokuuta 2022.

Perinteisten puheenvuorojen lisäksi tarjolla on paljon uudenlaista sisältöä. Alla muutamia herkullisia poimintoja koulutuspäivien ohjelmasta:

Markus Mustelin Two Rowing Finns -kaksikosta kertoo soutuseikkailusta Atlantilla ja tutustuttaa meidät projektin riskienhallintaan

VTT:n Aku Karvinen tarjoilee ajankohtaista tietoa ja tuoreimpia tutkimustuloksia aerosolien levitteisyydestä

Kiinnostava ja erityisesti etätyön aikana monia meistä koskettava aihe on silmien väsyminen työssä.  Aiheesta meille tulee puhumaan 
Suomen Työnäköseuran Tuija Laukkarinen.

Tukholmassa tutustumme yhteen Pohjoismaiden suurimmista työmaista. Monikulttuurinen Slussenin työmaa on kutsunut meidät perehtymään alueen työturvallisuuskäytäntöihin.

Paluumatkatkalla suuntaamme katseen tulevaisuuteen ja kuulemme LUT-yliopiston Eksoskeleton-projektista, josta meille tulee kertomaan Riika Saurio. 

Älä ohita loistavaa tilaisuutta pysyä ajan hermolla suojainalan ajankohtaisissa asioissa! Hyödynnä early bird -varaajan etu 18.3.2022. mennessä. Early Bird hinta = 550 euroa; Normaalihinta on 580 euroa.        Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2022.

Ilmoittautuminen sujuu helposti tällä kertaa lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen toimisto@styl.fi

Tarvitsemme:

Sinun nimesi, syntymäaikasi ja edustamasi yrityksen nimi sekä allergiatiedot (eli ruokarajoitukset ja tarvitsetko allergiahytin)

Passi tai henkilökortti mukaan!


Nähdään laivalla!

Terveisin,

Hannele Nyholm

STYL ry, hallituksen puheenjohtaja

-----------------------------------------------------------------------------------

Koulutuspäivien ohjelmarungon löydät tästä