Fit2Fit pätevöitymis- koulutukset


Fit2Fit hengityksensuojainten  tiiveystestaajan pätevyyden arvionti


Osoita pätevyytesi tiiveystestaajana

Pätevyytensä osoittaneiden hengityksensuojainten tiiveystestaajien työn avulla voidaan varmistaa ja parantaa hengityksensuojainten käytöllä saatavaa suojausvaikutusta. Suomessa tiiveystestaajan pätevyyden arviointiin sovelletaan lisäksi standardia ISO 16075-3. BSIF:n hyväksymänä arvioijana toimii Martti Humppila Martinturvasta. STYL järjestää Fit2Fit pätevyyden edellytyksien täyttämistä tukevaa koulutusta.


Mitä tiiveystestaajan pätevyyden arviointi sisältää?

Arviointiin sisältyy kaksi osaa: monivalintatehtävillä toteutettu n. 30 min teoriakoe ja laaja n. 3 h mittainen työnäyte arvioijan kanssa käytävine keskusteluineen. Teoriakoe ja työnäyte sisältävät Fit2Fit ohjelman ja standardin ISO 16975-3 kaikki osa-alueet, ei vain testauksen teknistä osaamista. Ennen arviointiin tuloa on syytä hankkia pätevän henkilön opastuksessa kokemus arvioitavaksi haluamastaan tiiveystestausmenetelmästä ja perehtyä ISO 16975-3 standardiin ja arviointiin ilmoittautuville jaettavaan laajaan STYL:n Fit2Fit oheismateriaaliin. Arviointi tehdään arviointia hakevan omalla testauslaitteistolla.

STYL järjestää koulutuspäiviä, joiden tavoitteena on antaa kuva pätevyyden saavuttamisen edellytyksistä ja käydä lyhyesti läpi eri tiiveystestausmenetelmät. Koulutuspäivään osallistuminen on erityisen suositeltavaa ennen arviointiin osallistumista. Koulutuksen käytännön järjestelyistä huolehti Martinturva.


Hinta / henkilö (alv 0 %)

Koulutuspäivä 450€

  • kurssin materiaalirunko + täydentävät materiaalit
  • lounas ja kahvi

Monivalintakoe 100€ (suoritettava ensimmäisenä)

Tiiveystestausmenetelmien käytännön arviointi (valittavissa)

  • Hupputesti (karvas tai makea) 300€
  • Hiukkaslaskintesti 300€
  • Alipainetesti 300€

Mahdollinen uusintayritys veloitetaan yllä olevan hinnaston mukaisesti

Fit2Fit pätevän tiiveystestaajan todistus ja pätevyyskortti 180€

Järjestäjät varaavat oikeuden hintojen muuttamiseen esim. tilakustannusten, matkakustannusten tai yleisen kustannustason muuttumisen vuoksi. Martinturva veloittaa koulutuksen ja arvioinnin ennakkolaskulla ilmoittautumisen perusteella.


Peruutusehdot

Hakijoiden, jotka haluavat peruuttaa arviointinsa on ilmoitettava siitä Martinturvalle vähintään kuukausi etukäteen. Arvioinnin peruuttamisesta alle kuukausi, mutta vähintään viikko ennen arviointia veloitetaan 370€ hallintokulu. Jos peruutus tulee alle viikkoa ennen arviointia, veloitetaan koko arviointikulu. Koulutusvarausta ei voi peruuttaa. Se veloitetaan kaikilta ilmoittautuneilta. Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella koulutuksen voi siirtää seuraavaan ajankohtaan.


Lisätietoja ja koulutuksen ja arvioinnin ajankohdat

STYL kokoaa tiedon kiinnostuksesta koulutukseen ja arviointiin ja vahvistaa koulutuksen ja arviointien ajankohdan ja paikan. Ota yhteyttä STYL toiminnanjohtaja John Bergmaniin puh 0456136700 fit2fit@styl.fi  Lisätietoa arvioinnista saat Martti Humppilalta Martinturvasta puh 0400603088 martti.humppila@gmail.com 


Ilmoittautuminen

Varsinainen ilmoittautuminen tehdään STYL:n toiminnanjohtajalle fit2fit@styl.fi joka lähettää ilmoittautumislomakkeen ja muut ohjeet ilmoittautujalle.


Fit2Fit koulutuksen arvioija

Martinturva martti.humppila@gmail.com 

Koskelantie 15 B 13, 00610 Helsinki, Finland

puh 0400603088

VAT FI28212339